He aha ka ʻokoʻa ma waena o nā ʻeke a me nā ʻeke Trolley?

2024-09-20

I ka hoʻomākaukau ʻana no ka huakaʻi, pono ke koho ʻana i ke ʻano ukana kūpono. Eia nō naʻe, ʻo nā huaʻōlelo "luggage" a me "ʻeke kaʻa" hiki ke alakaʻi pinepine i ka huikau. Hiki ke hoʻololi, a i ʻole e pili ana i nā ʻano ʻeke huakaʻi like ʻole? E ʻimi kāua i nā ʻokoʻa e kōkua iā ʻoe e hana i kahi koho ʻike.

Trolley Bag

He aha ka mea i manaʻo ʻia ʻo Luggage?


ʻO ka ʻeke kahi huaʻōlelo maʻamau e hoʻopuni ana i nā ʻano ʻeke a me nā pahu i hoʻohana ʻia no ka lawe ʻana i nā mea pilikino i ka wā huakaʻi. Loaʻa kēia i nā ʻeke, nā ʻeke duffel, nā ʻeke ʻeke, a me nā ʻeke halihali. Hiki mai nā ukana i nā nui like ʻole a me nā hoʻolālā, e mālama ana i nā pono huakaʻi like ʻole a me nā makemake. ʻO ka mea nui, inā he ʻeke āu e lawe ai i kāu huakaʻi, hāʻule ia ma lalo o ke ʻano o nā ukana.


He aha nā ʻeke Trolley?


ʻO nā ʻeke Trolley e pili pono ana i nā ʻeke i lako me nā huila a me kahi lima hiki ke huki ʻia, e maʻalahi ai ka lawe ʻana. Hoʻolālā ʻia lākou no ka maʻalahi, e ʻae i ka poʻe huakaʻi e ʻōwili i kā lākou ʻeke ma mua o ka lawe ʻana. Hiki ke hoʻokaʻawale ʻia nā ʻeke Trolley e like me ka ʻaoʻao palupalu a i ʻole ʻaoʻao paʻakikī a kaulana no nā huakaʻi pōkole a me nā hoʻomaha lōʻihi. Hāʻawi pinepine lākou i ka hoʻolālā ma mua o nā ʻeke duffel maʻamau, e maʻalahi iā lākou e hoʻonohonoho.


Pehea ka ʻokoʻa o kā lākou mau hoʻolālā?


ʻO ka ʻokoʻa hoʻolālā mua ma waena o nā ʻeke a me nā ʻeke trolley aia i ka neʻe. ʻOiai e loaʻa ana nā ʻeke he nui nā ʻeke, ua hoʻolālā ʻia nā ʻeke trolley no ka maʻalahi o ka neʻe ʻana. Loaʻa pinepine nā ʻeke Trolley i nā keʻena he nui, e hoʻomaʻamaʻa pololei i ka hoʻonohonoho ʻana, ʻoiai ʻaʻole loaʻa nā huila a me nā lima i nā ukana kahiko.


ʻOi aku ka maʻalahi o nā ʻeke Trolley no ka huakaʻi?


ʻAe, ʻoi aku ka maʻalahi o nā ʻeke trolley no ka poʻe huakaʻi, ʻoi aku hoʻi ma nā kahua mokulele a i ʻole ke kahua kaʻaahi. ʻO nā huila a me ka lima e maʻalahi ka hoʻokele ʻana ma waena o ka lehulehu a hoʻemi i ke koʻikoʻi ma kou kua a me nā poʻohiwi. ʻO kēia mea maʻalahi e hoʻolilo i nā ʻeke trolley i koho kaulana no nā huakaʻi he nui, ʻoi aku ka nui o nā ukana kaumaha.


He aha kāu e noʻonoʻo ai i ke koho ʻana ma waena o lākou?


Ke hoʻoholo nei ma waena o nā ʻeke a me nā ʻeke trolley, e noʻonoʻo i kāu ʻano huakaʻi a me nā pono. Inā makemake ʻoe i kahi ʻeke maʻalahi e ʻōwili a lawe aku, ʻoi aku ka maikaʻi o ka ʻeke trolley. Ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe, inā makemake ʻoe i kahi ʻano ʻeke kikoʻī, e like me ka ʻeke ʻeke no ka hele wāwae a i ʻole kahi ʻeke duffel no ka hoʻomaha hopena pule, ʻoi aku ka maikaʻi o kēlā mau koho no kāu huakaʻi.


Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i nā ʻeke Trolley e like me nā ukana?


ʻOiaʻiʻo! ʻO nā ʻeke Trolley kekahi ʻano ukana. Hoʻolālā ʻia lākou e lawelawe i ke kumu hoʻokahi-ʻo ka lawe ʻana i kāu mau mea i ka wā e hele ana. Ke kūʻai ʻoe i nā ʻeke huakaʻi, e noʻonoʻo i ke ʻano o ka ʻeke kaʻa i loko o kāu mau ukana holoʻokoʻa. Hiki iā ia ke lilo i mea hoʻohui nui i kāu mea kaua huakaʻi.


I ka hōʻuluʻuluʻana,ʻoiai nā mea a pauʻeke kaʻaʻAʻole nā ​​ukana a pau he ʻeke trolley. ʻO ka hoʻomaopopo ʻana i nā ʻokoʻa hiki ke kōkua iā ʻoe e koho i nā ukana kūpono no kāu huakaʻi. Inā makemake ʻoe i ka ʻoluʻolu a me ka maʻalahi o ka lawe ʻana, ʻo ka ʻeke trolley paha ke koho kūpono. No nā pono huakaʻi kūikawā, ʻoi aku ka maikaʻi o nā koho ukana maʻamau. ʻO ka hope, e noʻonoʻo i kāu mau huakaʻi hele a me nā makemake e hana i ka hoʻoholo maikaʻi loa no kāu huakaʻi e hiki mai ana.


ʻO Ningbo Yongxin Industry co., Ltd. he hui kūikawā i ka hāʻawi ʻana i ka Trolley Bag maikaʻi i nā mea kūʻai aku ma ka honua holoʻokoʻa. E kipa i kā mākou pūnaewele mahttps://www.yxinnovate.com/e aʻo hou e pili ana i kā mākou huahana.

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy