Hiki iā ʻoe ke hoʻonohonoho i kahi apron keiki?

2024-09-26

ʻAʻele keikihe lole i hana ʻia no ka pale ʻana i nā lole o nā keiki i ka wā e kuke ai, kālua ai, a i ʻole e hana ana i kekahi ʻano hana noʻeau a hana lima paha. He ala maikaʻi loa ia e paipai i nā kamaliʻi e komo i nā hana e hiki ke kōkua i ka hoʻomohala ʻana i ko lākou noʻonoʻo. Hiki mai nā pale i nā kala like ʻole, ka nui, a me nā hoʻolālā, a ua hana ʻia mai nā mea like ʻole, me ka pulupulu, polyester, a i ʻole nylon. Ma waho aʻe o ka hana, leʻaleʻa a nani hoʻi nā pale no nā keiki, e hoʻolilo iā lākou i makana kūpono no kāu keiki, moʻopuna, a i ʻole kekahi mea liʻiliʻi i kou ola.
Kids Apron


Hiki iā ʻoe ke hoʻonohonoho i kahi apron keiki?

ʻAe, hiki ke hoʻopilikino ʻia nā pale keiki e hoʻohui i kahi pā pilikino iā lākou. Hiki iā ʻoe ke paʻi ʻia ka inoa o kāu keiki ma ka apron, a i ʻole hiki iā ʻoe ke koho i kahi hoʻolālā maʻamau a i ʻole kala e kūpono i kona ʻano. Ma Ningbo Yongxin Industry Co., Ltd., hiki i kā mākou hui loea ke kōkua iā ʻoe e hana i kahi apron kūʻokoʻa no kāu keiki. E hoʻouna wale mai iā mākou i kāu hoʻolālā a i ʻole e haʻi mai iā mākou i kou mau manaʻo, a e hana pū mākou me ʻoe e hana i kahi apron kamaliʻi kiʻekiʻe kiʻekiʻe e makemake ai kāu keiki.

He aha nā mea i hana ʻia ai nā pale keiki?

Loaʻa nā pale keiki ma nā ʻano mea like ʻole, e like me: - ʻO ka pulupulu: He mea ʻoluʻolu, hanu, a paʻa i ka maʻalahi e hoʻomaʻemaʻe. - Polyester: He lole synthetic ikaika e kū'ē i nā wrinkles, emi, a mae. - ʻO Nylon: He mea māmā, ʻoluʻolu, a ʻālohilohi e maloʻo koke a kūpaʻa i nā ʻili.

No ke aha e ʻaʻahu ai nā keiki i nā pale?

ʻO ka hoʻohana ʻana i kahi pale e pale ai i nā lole o kāu keiki mai ka haumia a i ʻole ka lepo i ka wā e kuke ai, kālua ai, a i ʻole e hana ana i kekahi hana hana. He kōkua nō hoʻi ia e aʻo iā lākou i ke kuleana, ka maʻemaʻe, a me ka hoʻonohonoho ʻana. Eia hou, hiki ke hoʻoikaika i ka hilinaʻi o kāu keiki i ka ʻaʻahu ʻana i ka apron a hoʻohālike iā ia me he chef maoli a mea pena.

He aha nā mea hoʻolālā kaulana no nā pale keiki?

Hiki mai nā pale keiki i nā ʻano hoʻolālā like ʻole, no laila hiki iā ʻoe ke koho i kahi i kūpono i ka makemake a i ʻole ke ʻano o kāu keiki. Aia kekahi mau hoʻolālā kaulana: - ʻO nā ʻāpana pili holoholona, ​​e hōʻike ana i nā hiʻohiʻona holoholona nani a pāʻani. - ʻO nā ʻeleʻele i manaʻo ʻia ʻo Superhero, e hōʻike ana i nā superhero e like me Batman, Spiderman, a i ʻole Wonder Woman. - ʻO nā ʻaʻahu me ka manaʻo pua, e hōʻike ana i nā ʻano pua waihoʻoluʻu a me nā hoʻolālā. - ʻO nā ʻāpana haʻuki, e hōʻike ana i nā haʻuki kaulana e like me ka pôpeku, ke kinipōpō, a i ʻole ka pōpeku.

I ka hopena, ʻo kahi apron keiki i hana ʻia he manaʻo makana maikaʻi no kāu keiki a i ʻole kekahi mea liʻiliʻi i kou ola. He hana, leʻaleʻa, a me ka nani, a hiki iā ia ke kōkua i ka hoʻoikaika ʻana i kā lākou noʻonoʻo a me ka noʻonoʻo. Ma Ningbo Yongxin Industry Co., Ltd., hiki iā mākou ke kōkua iā ʻoe e hana i ka apron keiki kūpono e aloha ai kāu keiki. E kelepona iā mākou i kēia lā majoan@nbyxgg.come aʻo hou e pili ana i kā mākou huahana a me nā lawelawe.



Kuhikuhi:

Kruger, J., & Dunning, D. (1999). ʻAʻole akamai a ʻike ʻole: Pehea ka paʻakikī o ka ʻike ʻana i kona hemahema ponoʻī e alakaʻi ai i nā loiloi hoʻonui. Ka puke moʻolelo o ke kanaka a me ka pilikanaka noʻonoʻo, 77 (6), 1121-1134.

Hogg, M. A., & Abrams, D. (1990). ʻO ka hoʻoikaika kaiapili, ka manaʻo pono'ī a me kaʻike pilikino. In Social identity theory: Constructive and critical advances (pp. 28-47). Springer, Nu Ioka, NY.

Smith, E. R., & Mackie, D. M. (2000). Hoʻonaʻauao kaiaulu (Vol. 2). Paʻi noʻeau.

Buss, D. M. (1989). ʻO ka paio ma waena o nā kāne: Hoʻopilikia i ka hoʻolālā a me ka hoʻoulu ʻana o ka huhū a me ka huhū. Ka puke moʻolelo o ke kanaka a me ka noʻonoʻo pilikanaka, 56 (5), 735-747.

Festinger, L. (1957). He manaʻo o ka cognitive dissonance. ʻO ka hale paʻi kula ʻo Stanford.

Asch, S. E. (1951). Nā hopena o ke kaomi hui ma ka hoʻololi ʻana a me ka hoʻololi ʻana o nā hoʻoholo. Nā pūʻulu, alakaʻi a me nā kāne, 222-236.

Bem, D. J. (1972). ʻO ka manaʻo manaʻo pilikino. Nā holomua i ka hoʻokolohua hoʻonaʻauao kaiaulu, 6, 1-62.

Dijkstra, J. K., Cillessen, A. H., & Borch, C. (2013). ʻO ka kaulana a me nā ʻoihana pili aloha ʻōpio: Ke koho a me ka hoʻoikaika ʻana i ka ikaika. Hoʻonaʻauao hoʻomohala, 49(7), 1242.

Haslam, S. A., Reicher, S. D., & Platow, M. J. (2011). ʻO ka psychology hou o ke alakaʻi: Identity, influence and power. Paʻi noʻeau.

McGuire, W. J. (1985). Hoʻololi nā ʻano a me nā ʻano. Handbook of social psychology, 2, 233-346.

Rosenberg, M. (1989). ʻO ka lāhui a me ke kiʻi pono'ī o ka'ōpiopio. Wesleyan University Press.

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy