Pehea ʻoe e hana ai i kahi pale pena?

2024-01-31

Ke hana ʻana i kahipale penahiki ke lilo i mea leʻaleʻa a me ka hana hana DIY.


E ana i ke kanaka e komo ana i ka apron. E hoʻoholo i ka lōʻihi mai ka umauma i ka lōʻihi i makemake ʻia o ka apron. E ana i ka laula mai kekahi aoao o ka umauma a i kekahi aoao. E hoʻohui i kekahi mau ʻīniha no nā haʻawina humuhumu.

Me ka hoʻohana ʻana i nā ana, e ʻoki i kahi ʻāpana ʻāpana ʻāpana. ʻO kēia ke kino nui o ka apron. ʻO ke koho, e ʻoki i nā ʻāpana ʻē aʻe no nā ʻeke a i ʻole nā ​​​​mea hoʻonani i makemake ʻia.


E hoʻopuni i nā kihi ma lalo o kapale penae hana i kahi ʻano apron maʻamau. Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i kahi mea poepoe, e like me ka pā, e ʻimi a ʻoki i nā ʻōkuhi.


Inā makemake ʻoe i nā ʻeke, e ʻoki i nā ʻāpana ʻāpana ʻāpana no lākou. E hoʻopaʻa i ka lihi luna o kēlā me kēia ʻāpana ʻeke, a laila e pine a humuhumu ma luna o ka ʻāpana apron nui.


E hoʻopaʻa i nā ʻaoʻao, lalo, a me nā ʻaoʻao o luna o ka apron. E pelu i nā ʻaoʻao i ʻelua mau ʻaoʻao e hana i kahi hoʻopau maʻemaʻe, e paʻi iā lākou ma kahi, a humuhumu.

E ʻoki i ʻelua ʻāpana lole lōʻihi no nā kaula. E pili ana ka lōʻihi i ke ʻano āu e makemake ai e nakinaki i ka apron—a puni ke kua a i ʻole he kakaka i mua. E hoʻopili i kēia mau mea pili i nā kihi o luna o ka apron.


E hoʻohui i nā mea hoʻonani a i ʻole nā ​​mea hoʻonaninani. Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka pena lole, appliqué, a i ʻole ka hoʻopili ʻana e hoʻopilikino i kāu ʻaʻe.


Ma mua o ka hoʻopau ʻana, e hoʻāʻo i ka mea e ʻaʻahu ana i ka apron e hōʻoia i kahi kūpono kūpono. Hana i nā hoʻololi e pono ai.


E humuhumu i nā ʻaoʻao ʻē aʻe i koe, e hoʻoikaika i nā humuhumu, a e ʻoki i nā milo.


E holoi i ka apron e hoʻopalupalu i ka lole a wehe i nā kaha lole a i ʻole nā ​​kaha penikala. ʻO kāu DIYpale penai kēia manawa ua mākaukau e hoʻohana!

E ʻoluʻolu e hana noʻonoʻo me nā waihoʻoluʻu, nā ʻano, a me nā mea hoʻonani e hana ʻokoʻa ai kāu pale pena. Hāʻawi kēia papahana i ka pilikino a me ka hana maʻamau e pili ana i kāu makemake a me kou ʻano.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy